Waar kan ik andere non-binaire mensen leren kennen?

"Op mijn veertiende voelde ik me al geen jongen, maar ook geen meisje. Hoe ouder ik werd, hoe vrouwelijker mijn stijl werd. Mijn omgeving dacht er niet veel van, maar ik stelde mezelf wel veel vragen. Ik vond het raar dat die gevoelens maar niet verdwenen. Toen ik twintig was, klikte het eindelijk. Ik leerde iemand kennen die zichzelf voorstelde als non-binair. Pas toen besefte ik dat iets anders bestond dan enkel man of vrouw."

De hokjes van man en vrouw passen niet voor jou. Je bent non-binair, of je denkt dat je misschien non-binair bent. Misschien is het allemaal nog niet zo duidelijk. Je bent in ieder geval op zoek naar een plek waar je openhartig kan spreken over je gevoelens. Goed nieuws! Er bestaat een groep specifiek voor mensen zoals jij, namelijk 'Genderspectrum777'.

Genderspectrum777 organiseert zowel maandelijkse samenkomsten, als een veilige online plek om met elkaar in contact te komen. Via hun publieke Facebookpagina kan je op de hoogte blijven van hun samenkomsten in Casa Rosa in Gent. Blijf je liever anoniem, of leg je liever online contact? Neem eens een kijkje in hun groep op Facebook. Om iedereens privacy te bewaken is die groep geheim. Dat betekent dat enkel leden de groep, de inhoud en andere leden kunnen zien. Benieuwd? Je kan met hen in contact komen via hun emailadres [email protected].

Natuurlijk zijn non-binaire mensen ook welkom in algemenere transgenderverenigingen. Een overzicht van alle verenigingen die zich aansloten bij çavaria vind je hier op onze website.